Välkommen Paulina - UX designer på Spring!

12 maj 2021
Välkommen Paulina - UX designer på Spring!

Varmt välkommen till Paulina som nyligen börjat som UX designer på Spring. Paulina jobbar nu med projekt för Game Intelligence och Dimatech.

Berätta lite om dig själv Paulina!

Jag är en målmedveten och kreativ person med en positiv inställning till det mesta i livet. För länge sedan sa en vän “allt går och det som inte går det går också”. Det har jag tagit med mig ända sedan dess och jag applicerar det på allt.

Jag tror denna inställning passar perfekt i rollen som UX designer då problemlösning är en av grunderna till ett lyckat projekt. Jag har alltid varit intresserad av teknik och grafisk design och under min utbildning blev det tydligt att jobbet som UX designer passar mig då jag får analysera och skapa lösningar samtidigt som jag kan vara kreativ. Det jag också dras till inom yrket är att uppgifterna kan variera mycket beroende på vad det är för produkt eller tjänst som ska skapas. Ibland är det fokus på researcharbete, andra dagar konceptualiserar jag en tjänst eller så sitter jag och i ett designprogram och prototypar en app. Jobbet känns där med spännande och jag lär mig något nytt hela tiden.

När jag inte jobbar älskar jag att resa med mina vänner och upptäcka nya platser genom att prova olika restauranger, promenera i timtal eller åka på musikfestivaler.

Spring växer och blir fler - läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33