Spring söker seniora UXare och utvecklare till innovationsprojekt och konsultuppdrag

22 jan 2021
Spring söker seniora UXare och utvecklare till innovationsprojekt och konsultuppdrag

Vi realiserar våra kunders digitala innovationsprojekt. Just nu har vi mycket stor efterfrågan från våra kunder , och vill bli fler. Vi letar efter seniora UXare, frontendutvecklare, backendutvecklare och fullstackare.

Spring är ett värdedrivet företag, våra engagemang och aktiviteter tar utgångspunkt i Innovation och Hjärta.

Innovation definierar vi som en kontinuerlig strävan till nyskapande och förbättring, både i hur vi arbetar och avseende det vi levererar. Vi går igång på nya, roliga, trendbrytande mönster, aktiviteter, produkter och tjänster. Vi älskar att ligga i framkant och har varit drivande i ett stort antal innovationer som nu finns på marknaden och används av 1000 tals användare varje dag.

Men det räcker inte, våra engagemang behöver även Hjärta.

Med Hjärta menar vi att det vi gör även behöver leda till något bra, och göras på ett bra sätt både för inblandade parter, och för samhället i stort. Bra omfattar därför social-, ekonomisk och ekologisk hållbarhet. Våra initiativ behöver skapa värde åt våra kunder och samtidigt leda till en bättre värld.

För att trivas på Spring, så behöver man som individ kunna sluta upp bakom dessa två kärnvärderingar, och känna att de ger energi och riktning i vardagen.

Läs mer om vilka personer vi söker!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33