Jobba hos oss

Vi vill växa med nya personer till vårt team. Om du vill arbeta värdedrivet med nya utmaningar i en nyfiken och familjär kultur är vi en match. Gör det du är bra på i en trivsam och inspirerande miljö med snälla kollegor och utvecklas inom din roll. Ta din karriär till nästa steg hos oss.

Du är med och bidrar med teknisk, kreativ och strategisk expertis och tjänsteutveckling i olika former och faser. Ibland kommer du in direkt in i start-ups. Andra gånger med större aktörer och etablerade team. Och ibland arbetar du med dem som befinner sig någonstans där emellan. Oavsett levererar du tillsammans med dina kollegor helhetslösningar i form av god design, teknologi, användbarhet.

Ska vi träffas?

Ett bra sätt att lära känna någon är att träffas. Boka en Spring-kollega för en stund och lär dig mer om oss. Du får en känsla av vilka vi är och kan ställa frågor eller bolla idéer. Johanna hjälper till med att hitta en tid och sätter ihop dig med rätt person. Boka in en lunch eller kaffe och snacka med någon av oss.

Mejla Johanna på: johanna.sarna@spring.se så hjälper hon dig att hitta rätt person.

Just nu söker vi

Vår kultur

Hos oss främjar vi utveckling och lärande. Nyfikna frågor och återkoppling skapar utrymme
för idéer och får tankar att blomstra. Vi skapar en hållbar arbetsplats genom flexibilitet,
omtanke och balans mellan vardag och arbete.

På kontoret delar vi med oss av vår kunskap och lär av varandra. Lunch & Learns, Intro och
Design Review är några aktiviteter där vi berättar om något nytt, intressant eller utmaning.

Förmåner hos oss

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Bidrag terminalglasögon
  • Årliga kick-offer och konferensresor
  • Mingelkvällar för kunder och branschkollegor

Vad tycker våra kollegor om Spring?

Paulina Spring Career

”Spring har stor bredd på uppdrag. Senaste året har jag jobbat med projekt inom Food tech, rättsväsendet och offentlig sektor. Det passar mig utmärkt då jag gärna tar mig an olika utmaningar för att utvecklas som designer.”

Viktor Spring Career

”På Spring finns det alltid utrymme att växa i sin roll och lära sig något nytt, med kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper.”

Karolina Spring Career

”På Spring får du möjlighet att engagera dig i meningsfulla projekt med fokus på hållbarhet och innovation. Här får du chansen att vara aktiv i beslut kring både tekniska val och hur vi tar oss an projekten.”

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33