Välkomna, Johanna Särnå och Anna Uleander!

21 dec 2018
Välkomna, Johanna Särnå och Anna Uleander!

Spring fortsätter växa och tar ett stort steg framåt genom att rekrytera två seniora medlemmar till vårt team: Johanna Särnå och Anna Uleander. Johanna som Head of Tech, och Anna som Head of Design. Både Anna och Johanna är väldigt erfarna med en lång och stark bakgrund med många framgångsrika projekt inom olika områden. Med detta stärker Spring sin förmåga att leverera lösningar i världsklass till våra kunder.

Hej Johanna och Anna! Vad fick er att välja Spring?

Johanna: Mitt intresse väcktes av det agila arbetssättet som kommer naturligt med mindre företag baserade på innovation och entreprenörskap. Vad som också intresserade mig var Springs många kunder och projekt i framkanten av nya teknologier.

Anna: Jag tänkte att Spring verkade vara ett spännande företag och jag gillade idén om innovation och flexibilitet. Eftersom jag är väldigt värde- och måldriven blev jag även intresserad av Thomas [VD] sociala engagemang och hans arbete runt socialt entreprenörskap. Jag har också arbetat med Fredrik [säljchef] tidigare och har alltid varit imponerad av hans arbete.

Vilka ansvar har ni på Spring?

Johanna: Min roll kommer att vara tudelad; jag kommer att leda Springs teknologiteam och jag kommer att vara konsult som fokuserar på agila arbetssätt.

Anna: Mitt fokus är att leda Springs designteam och vidareutveckla vårt designerbjudande, samt konsultarbete inom UX design och innovation.

Våra roller inkluderar också affärsutveckling som medlemmar i Springs styrelse.

Vad skulle ni vilja bidra med till Spring?

Johanna: Min erfarenhet inom agila arbetssätt kommer vara det främsta jag bidrar med. Det, tillsammans med min passion för att bygga fantastiska lösningar tillsammans med briljanta människor.

Anna: Att skapa en ännu mer exceptionell arbetsplats och att växa vårt designteam & och vår kapacitet att leverera verksamma lösningar. Jag älskar att forma och skapa digitala tjänster och jag tror på en organisationskultur som är holistisk, hälsosam och karakteriserad av tillit, transparens och självstyrande, och det är vad jag vill bidra med.

Mitt hjärta här ligger i hållbarhet och i resultatet av vårt arbete. Jag vill bidra med att skapa fler affärsmöjligheter och intressanta projekt och samarbeten inom just hållbarhet. Det är kombinationen av innovation, social påverkan och design som verkligen intresserar mig. Jag har spenderat de senaste 20 åren med att förfina mina färdigheter i att designa och bygga digitala tjänster, och jag vill använda de färdigheterna i projekt som försöker skapa en positiv skillnad för människor, gemenskaper och planeten.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33