Välkommen till Spring, Ellinor

21 apr 2023
Välkommen till Spring, Ellinor

Varmt välkommen Ellinor, som nyligen har börjat på Spring som frontendutvecklare.

Berätta lite om dig själv Ellinor!

Jag har alltid sett mig själv som en person som älskar att lösa problem och som alltid har många idéer om hur man kan förbättra hemsidor och applikationer. Därför faller det sig naturligt för mig att jobba som frontendutvecklare. Som frontendutvecklare kan jag kombinera mitt intresse för problemlösning med min kreativitet inom färg och form - en perfekt kombination enligt mig!

Jag drivs av att skapa snygga och användarvänliga webbsidor, gärna i React, där jag får vara med från start till slut. Allt från skiss av design, val av teknologier till leverans till kund!

Det ska bli roligt att få komma in i Spring-gänget och bidra till den fortsatta utvecklingen av lösningar för våra kunder. Jag ser fram emot att använda min tidigare erfarenhet inom utveckling för att göra skillnad för andra, allra helst på samhällsnivå!

Knackar jag inte kod blir det mycket häng ute i naturen med familjen, goda middagar med vänner eller ett träningspass på gymmet.

Min första tid på Spring har varit fantastisk och jag ser så mycket fram emot att se vad som kommer ske under min resa här!

Spring växer och blir fler - läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33