Välkommen till Spring Anton!

19 mar 2021
Välkommen till Spring Anton!

Vi önskar varmt välkommen till vår UX-praktikant Anton, som gör sin andra praktik här hos oss på Spring. Anton jobbar just nu i flera av våra projekt, bl.a. Stronghouse - hållbara hem där han jobbar med konceptutveckling, och i e-sportbolaget YONYFY, där han gör interaktionsdesign och prototyping.

Efter praktiken gör han sitt examensarbete och är därefter klar med sin utbildning.

Berätta lite om dig själv!

Jag är en empatiskt, kreativ och envis person med en stark vilja att hitta nya innovativa lösningar till människors problem.

Med ett antal år inom blandade yrkesroller inom bland annat kundtjänst, service och kundrelationer hittade jag tillslut till en yrkesroll som verkligen känns rätt för mig: UX-design. För mig är det är en perfekt mix av kundkontakt, kreativitet och problemlösning där jag ständigt har chansen att utvecklas och lära mig något nytt.

Bor sedan ett par år tillbaka i Kista med hund, katt och sambo. Älskar sport och aktiviteter, såväl lugna som fartfyllda. Ni kan bland annat hitta mig ute på golfbanan, i skidbacken eller på padel-banan.

En sak som alla inte vet om mig är att jag är lite av en adrenalin-junkie. Jag har exempelvis hoppat ett av världens högsta bungee jumps (144m) och gjort världens högsta canyon swing (Nevis swing), hängandes upp och ned samt back och fram.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33