Välkommen till Spring Alaa!

11 mar 2021
Välkommen till Spring Alaa!

Vi önskar varmt välkommen till Alaa, vår nya praktikant i frontend-utveckling. Hon gör sitt praktikuppdrag hos vår kund Game Intelligence, en start up inom neuropsykologi och neurovetenskap, där hon utvecklar en ny webb i Wordpress.

Berätta lite om dig själv!

Jag är en kreativ person som är uppmärksam på de små detaljerna. Jag har en bred grund i programmering och är utbildad som telekommunikationsingenjör på universitetet i Damaskus, Syrien. Där assisterade jag också som C++ lärare - jag älskar verkligen programmering!

Nu fokuserar jag på frontend-utveckling och går en YH-utbildning i frontend på EC-utbildning i Västerås. Där utvecklar jag nu mina färdigheter inom HTML, CSS, JavaScript, React, Vue JS, Angular och PHP.

Jag kom till Sverige 2015 och bor här med min man och två barn. Jag är social och gillar att umgås med familj och vänner på fritiden. För mig är det viktigt att alltid utvecklas och lära mig mer. Nu fokuserar jag på frontend, men jag vill också utvecklas inom backend-utveckling, som jag jobbat med en del tidigare.

Alaas praktik pågår till mitten av maj och därefter är hon klar med sin utbildning.

Spring växer och blir fler - läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33