Välkommen Madeleine - UX-designer på Spring!

24 aug 2021
Välkommen Madeleine - UX-designer på Spring!

Välkommen till Madeleine som nyligen börjat jobba på Spring! Just nu jobbar Madeleine med målgruppsintervjuer och analysarbete för en fackorganisation.

Berätta lite om dig själv Madeleine!

Först och främst är det roligt att få bli en del av Spring. Det ska bli riktigt kul att arbeta med så trevliga, kreativa och inspirerande kollegor!

Eftersom jag drivs av nyfikenhet och att utforska saker tycker jag om att arbeta i skärningspunkten mellan olika discipliner. Därför är UX-rollen givande för mig. Utmaningen att förstå problem i nya kontexter och förhålla mig till en metodik i en rörlig process är alltid lika motiverande. Mötet mellan person och digital miljö är intressant och jag tycker om att fundera på och designa flödet i en sådan interaktion. Det bästa i mig kommer fram när jag får skapa mening tillsammans med andra människor i workshops och genom designprocesser. Det är speciellt när design kan göra skillnad.

En härlig känsla är uppstarten av ett nytt projekt med all den energin som samlas där!

Min bakgrund är inom musik och användningscentrerad design. Som person är jag glad, kreativ och snäll. Utanför jobbet hittar ni mig allt som oftast ute i skogen med min hund eller tillsammans med min familj.

Vill du veta mer om Spring? Hör av dig så berättar vi mer! Eller läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33