Välkommen Jessica - UX/UI designer på Spring!

1 sep 2022
Välkommen Jessica - UX/UI designer på Spring!
Välkommen Jessica som nyligen börjat på Spring. Just nu jobbar Jessica med SOS Barnbyar och My Dream Now.

Berätta lite om dig själv Jessica!

Så länge jag kan minnas har jag alltid varit väldigt kreativ och älskat att måla och skapa. Samtidigt kunde min mamma ibland ge mig en femtiolapp för att städa min systers rum då jag var så bra på att organisera och strukturera upp. Nu var det dock en sisådär 15 år sedan jag fick en sådan förfrågan.

En kombination av kreativitet och struktur passar bra i rollen som UX/UI Designer, då den ofta innebär att kunna tänka kreativt, utanför boxen, och samtidigt ha en förståelse för att saker har en logisk plats och följd. Att kombinera UX med UI trivs jag bra med då jag får använda min analytiska sida och grotta in mig i målgrupper och beteende, samtidigt som jag får vara kreativ och skapa tilltalande visuell design.

Design kan spela stor roll i att göra skillnad, inte bara i enskilda individers vardag, men också i samhället som helhet! Denna skillnad vill jag vara med och skapa.

Utanför arbetet tycker jag om att träffa mina vänner, laga en god middag och köra en spelkväll (Mahjong är förvånansvärt roligt!), hänga på gymmet eller sätta mig och läsa en spännande fantasy-bok.

Jag tycker att det är så roligt att få arbeta på Spring, omgiven av trevliga och kompetenta kollegor, alla involverade i olika projekt inom olika branscher. Man kan lära sig något nytt varje dag!

Spring växer och blir fler - läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33