Välkommen Fabian - fullstackutvecklare på Spring!

26 apr 2022
Välkommen Fabian - fullstackutvecklare på Spring!
Varmt välkommen till Fabian som i dagarna börjat på Spring som fullstackutvecklare!

Berätta lite om dig själv Fabian

Jag är en fullstack-utvecklare med flera års erfarenhet av att bygga webbapplikationer som konsult. Min passion ligger i att skapa rika, responsiva och smidiga användarupplevelser på webben. Detta inkluderar:

1. Att bygga toppmoderna hemsidor med de bästa tillgängliga verktygen och se till att prestanda, tillgänglighet och säkerhet är pålitligt.

2. Designa interaktiva applikationer med fokus på detaljer och kvalitet.

3. Förvandla en bra idé till bra programvara.

Min favorit stack med teknologier att använda just nu inkluderar React, PostCSS, Node, GraphQL och MongoDB. Och jag utforskar just nu en världen av 3D-rendering med Three.js och Blender.

Jag strävar efter att vara en utmärkt kommunikatör och någon som ser helheten. Jag tror på bra idéer, och jag är inte rädd för att ifrågasätta dåliga idéer, med konstruktiv kritik och slutmålet i fokus. I ett projekt är mitt huvudmål att skapa bästa möjliga resultat och att göra det i tid. Några av mina tidigare kunder är TV4, Dustin och 3.

När jag inte hamrar iväg på datorns tangenter, spelar jag ett annat klaviatur, pianot! Jag har en stor kärlek till musik, jag skriver mycket material själv och spelar ibland med ett band. Tänk soulig popmusik med jazzharmonik och improvisation. Det är kul!

Jag är väldigt glad över att börja på Spring och ser fram emot allt som komma skall!

Spring växer och blir fler - läs mer om att jobba på Spring!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33