Tävla och vinn signerad flagga med alla golfproffs som deltar i Ryder Cup 2021

10 sep 2021
Tävla och vinn signerad flagga med alla golfproffs som deltar i Ryder Cup 2021
Nu kan över 60 miljoner golfare spela på golfklubbar över hela världen och samtidigt utmana varandra på digitala plattformen World Golf Challenge. Både amatörer och proffs kan vinna fina priser, som resor, champagne, golfutrustning och prispengar.

Snart börjar Ryder Cup mellan Europa och USA. Du har nu chansen att vinna en signerad flagga med alla golfproffs som deltar i Ryder Cup. De tio bästa spelarna går till slutspel och vinnaren får den heta flaggan. Kvalet pågår till 26 september och därefter är det slutspel. Så passa på att registrera er nu!

Tillsammans med vår partner i Schweiz har vi nu släppt World Golf Challenge (WGC.gg). På plattformen kan golfklubbar, sponsorer och alla golfare också skapa sina egna turneringar, där de kan bjuda in sina medlemmar, kunder och vänner. WGC har även öppna tävlingar där alla golfare kan signera upp sig till.World Golf Challenge använder sig av digitala plattform YONYFY och fungerar utmärkt i både mobil och desktop. Plattformen är utvecklad av YONYFY och är ett av Springs innovationsbolag.

YONYFY plattformen används sedan tidigare också för Challenge.gg och är en eSport plattform för Fortnite spelare.

Mer information om World Golf Challenge finns att läsa här.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33