Spring på Nordic.js

9 okt 2019
Spring på Nordic.js

Nordic.js är en enkelspårig JavaScript konferens med flera presentationer av både internationellt erkända talare och nya stjärnor inom JavaScript. Tidigare talare inkluderar Karolina Szczur, Guillermo Rauch, Den 10-11 oktober går årets version av Nordic.js av stapeln. På Spring har vi tre utvecklare som ska på konferensen; Robert Horngren, Anna Lindström och Viktor Andersson.

Nordic.js är skapat av utvecklare för utvecklare. Deras ambition är att inspirera och samtidigt bli inspirerade, att träffa och lära av andra och att skapa en gemenskap mellan utvecklare.

Så här säger Robert, Viktor och Anna inför konferensen.

Robert: Jag hoppas mest på att bli inspirerad. Jag vill ha koll på vad som händer inom tekniken; vad som redan finns men också vad som kommer att komma. Jag har kollat Nordic.js' livesteam tidigare år, och den var väldigt inspirerande! Det är väldigt nyskapande; kanske inte saker man använder i dagsläget, men det är i framkant av att visa vad som är möjligt med JavaScript.

Viktor: Jag fick reda om konferensen genom deras andra event Code in the Dark, som jag deltagit i några gånger. Blev tipsad av några andra deltagare jag känner.

Anna: Fick också höra om det genom Code in the Dark, som jag också ska vara med på i år! Jag ser fram emot många av talarna, framförallt att höra om React, React Native, Typescript, VR & AR och TensorFlow.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33