SMSLivräddare korad vinnare av inUse Award 2019

14 okt 2019
SMSLivräddare korad vinnare av inUse Award 2019

"En digital livlina som kan göra alla till hjältar. En mobil frälsarkrans i var människas hand. SMSlivräddare gör vad den heter – räddar liv genom smart digital kommunikation!" - Så lyder motivationen bakom vinnaren till inUse Award 2019, som händelsevis är SMSLivräddare, en av Springs kunder.

SMSlivräddare är en app med ett viktigt syfte: att rädda liv. Användare laddar ner appen om de har dokumenterad kunskap inom hjärt-och-lungräddning och får ett larm skickat till sig ifall de skulle befinna sig i närheten av en nödsituation där de skulle kunna vara till hjälp. Tanken är att appen skall få någon på plats innan räddningspersonal kunnat ta sig till platsen, då det är väldigt viktigt att en person som drabbats av plötsligt hjärtstopp får hjälp så fort som möjligt.

InUse Award handlar om att visa upp goda exempel på svenska lösningar som gör sina användares vardag enklare och roligare. De fokuserar på användbarhet och hela upplevelsen, istället för bara på utseendet. SMSlivräddare vann 25 000 kronor och två biljetter till From Business to Buttons 2020 – Europas främsta konferens om User Experience.

-Stort grattis till SMSlivräddare som blev vinnare av inUse Award 2019! Känns stort att få jobba tillsammans med er, understryker Fredrik Aldegren, kundansvarig och delägare på Spring.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33