Innovation & hjärta är det vi brinner för

5 mar 2021
Innovation & hjärta är det vi brinner för
Spring har fått en bra start på 2021 och tackar Fortum, Husqvarna, ICA, Länsförsäkringar och if, för fortsatt förtroende.

När det kommer till nya innovationer, så arbetar vi tillsammans med en spännande startup där vi utvecklar en app integrerad med egenutvecklad hårdvara. Appen som samlar in data som visualiseras i realtid och ger stort värde för användaren.  Vi tror det kommer bli en riktigt bra produkt som uppfyller båda våra checkboxar, innovation och hjärta. Just nu säkras nästa finansieringsrunda och samtidigt förbereds tillverkning av de första enheterna. Aningen hemligt projekt i denna fas, men vi kommer kunna berätta mer inom kort.

Vi arbetar också med startup:en Game Intelligence som tar fram verktyg för att på en vetenskaplig grund upptäcka och frigöra mänsklig potential. GI:s grundare och experter är ledande forskare inom kognitiv neurovetenskap och neuropsykologi.

En annan innovativ tjänst som vi utvecklat för kund inom Fintech levererades precis. Där hjälper vi kunden att hämta och analysera stora datamängder kopplade till aktiemarknaden. Syftet är att hitta intressanta beteenden och flöden som går att agera på. Vi önskar dem nu lycka till och hoppas det kommer generera bra affärer framåt!

I samband med att vi på Spring fått upp farten ytterligare, så behöver vi bli fler kollegor och satsar på att växa under 2021. Är du intresserad av att ingå i team som skapar nya tjänster för våra kunder eller till våra egna kollegors innovationer, så hör gärna av er. Just nu är vi i startgroparna till att lansera ”Entreprenörsskap som karriärväg” för våra anställda. 

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33