Guldbrevs nya sajter

17 sep 2019
Guldbrevs nya sajter

Guldbrev köper guldet du inte behöver, snabbt och enkelt över nätet! Men för att bli bäst i branschen måste de förnya och anpassa sig. Våren 2018 introducerade Google ändringar som skulle påverka sajter med separata mobil- och desktoplösningar negativt. En sajt som skulle påverkas skulle vara Guldbrevs.

Guldbrevs sajter använde gamla EPiServer-versioner och Guldbrev kände att de licenserna kostade mer än vad de erbjöd. De ville också ha ny UX- och UI-design, och dessutom hamna högre upp på Google-sökningar för att bättre nå sin målgrupp.

Vi utförde förstudier, workshops och SEO-analyser för att förbereda oss för projektet. Spring har nu skapat nya sajter, och därmed nya upplevelser, för Guldbrevs användare, även utanför Sverige. Det är nämligen så att Guldbrev är verksamma i Norge och Finland också, och dessa marknader kräver egna sajter.

Men arbetet är inte slut för det! Spring fortsätter att implementera nya funktioner som Bank-ID, och håller i A/B-tester för att se till att sajten är det bästa den kan bli.

Vill du veta mer om projektet kan du läsa om det här.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33