Årets vinnare av InUse Award är AsthmaTuner

26 nov 2020
Årets vinnare av InUse Award är AsthmaTuner
Stort grattis till teamet bakom AsthmaTuner®. Det känns kul att vi fått vara med och jobba med er och följa er resa! En riktigt innovativ tjänst som hjälper och underlättar för människor i sin vardag!

Juryns utlåtande
“När AsthmaTuner ger smidig tillgång till data både för astmatikern och vårdgivaren uppstår nytta i flera led. Behandlingen får bättre precision, astmatikern mår bättre och vården avlastas, win-win-win!”

Spring vill också passa på att tacka vår kund Sms-livräddare, som så snällt skrev om oss på Linkedin, "Årets vinnare av inUse Award är AsthmaTuner® ? Heja! Vi skickar massor av grattis och hoppas ni är lika glada som vi var när vi fick detta fina pris! Det är dessutom vännerna på Spring AB som utvecklat även denna app. ? Grattis till er också!"

Fredrik Aldegren, ansvarig för affärsutveckling på Spring, säger "Vi är stolta över att få varit med och jobba tillsammans med både Asthmatuner och Sms-livräddare. Deras tjänster hjälper verkligen människor. Det känns samtidigt riktigt kul att få jobba med vinnarna av InUse Award två år i rad!"

Nu hoppas vi få chansen att vara med och skapa fler innovativa och viktiga tjänster inom Medtech. Hör gärna av er om ni vill diskutera någon ny spännande tjänst!

Om InUse Award
“Vi vill lyfta fram svenska lösningar som gör användarnas vardag enklare och roligare, och som hjälper verksamheterna som står bakom lösningarna att nå sina mål.”

Om AsthmaTuner
“Vi vill att alla astmatiker ska kunna leva utan symptom!

AsthmaTuner är CE märkt och uppfyller högt ställda krav på kvalité och säkerhet. Kliniska studier visar att AsthmaTuner förbättrar astmakontroll och minskar kostnader för sjukvården

10% av värdens befolkning har astma. Trots bra behandlingsriktlinjer och mediciner lider många fortfarande av sin astma.

Befintliga behandlingsmetoder och arbetssätt är tidskrävande och ineffektiva för både patienter och vårdgivare.

Baserat på forskning skapa moderna hjälpmedel som underlättar för vårdpersonal och hjälper astmatiker leva utan symptom.”


Om Sms-livräddare
“Startat av forskare med fokus på att rädda fler liv

Sms-livräddare för samman frivilliga som har HLR-kunskap, närmaste hjärtstartare och en person med misstänkt hjärtstopp. Systemet och appen ägs, drivs och utvecklas av Heartrunner Sweden AB, som ägs av Karolinska Institutet Holding AB, Everbridge Norway och forskarna bakom idén.

Vårt system ger den som drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus bättre förutsättningar att överleva. Genom en kedja som involverar medborgarna kan vi tillsammans rädda liv i väntan på ambulans.”

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33