En pratstund med våra praktikanter

6 feb 2019
En pratstund med våra praktikanter

Spring har haft privilegiet att ha flera praktikanter från olika skolor. Miranda och Victor är våra senaste praktikanter från KYH. De studerar till att bli front-end utvecklare. Vi har också tur att snart få en till praktikant, Meaghan. Hon studerar på Digital Creative programmet på Berghs School of Communication.

Vi frågade Miranda och Victor ett par frågor om deras tid hos Spring!
Hur hittade du Spring?

Miranda: Genom en vän som jobbar på Spring. Han rekommenderade att jag borde anmäla mig som praktikant, eftersom en praktikplats är en del av min utbildning på KYH.

Victor: Min skola satte upp en lista med företag som är kända för att erbjuda praktikplatser, och Spring var med på den listan.

Vad är era intryck av Spring?

Miranda: Spring har en vänlig atmosfär och många intressanta projekt. Jag tycker om att det regelbundet händer saker och att det sker ett ständigt utbyte av kunskap mellan anställda.

Victor: Det är en avslappnad och vänlig miljö, och jag gillar var det ligger.

Har er tid hos Spring varit lärande?

Miranda: Ja, det har hjälpt mig få en bättre bild av hur det är att arbeta som en Front-end utvecklare i ett riktigt projekt med faktiska kunder.

Victor: Ja absolut, att arbeta med erfarna utvecklare har hjälpt mig enormt. Jag lär mig mycket bättre när jag arbetar med ett riktigt projekt och inte bara ett skolprojekt.

Vad kommer du att ta med dig från Spring?

Miranda: Hur det är att arbeta med ett team av människor med olika roller och att tillsammans skapa en färdig produkt. Jag har också fått en bättre bild av hur och varför folk kommer på idéer till nya digitala produkter.

Victor: En av många saker jag tar med mig är förmågan att kommunicera med utvecklare som talar olika programmeringsspråk.

Vill ni dela med er av något roligt minne från Spring?

Miranda: ett roligt minne var när Spring hade sin innovationskväll och alla som ville kunde presentera en idé de hade till en app eller någon annan produkt. Jag tyckte det var intressant att lyssna på vad folk hade kommit på och vad de ansåg viktigt att ha i sina dagliga liv.

Victor: Jag tyckte det var roligt att delta i mötena med Yonyfy, projektet jag jobbar med, där vi diskuterade projektets framtid, brainstormade framtida funktioner och jag fick veta mer om att skapa och förvalta ett riktigt projekt med faktiska användare.

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33