Apputveckling med React Native kompetens

Apputveckling med React Native kompetens
På Spring har vi drygt tio apputvecklare och har utvecklat appar åt kunder från olika branscher såsom finansiella tjänster, hälso/sjukvård, konsument och detaljhandel, programvara och teknik, media och telekommunikation.

Spring hjälper er med allt från förstudier, konceptutveckling till design, utveckling och lansering av er app. Vårt team består av erfarna apputvecklare specialiserade på utveckling med React Native teknologi vilket innebär att appen fungerar för både iOS och Android. React Native förenklar även underhåll då uppdateringar görs i en applikation som kan gå ut till både App Store och Google Play samtidigt.

Spring har även byggt flera tjänster inom Connectivity, där vi använder molntjänster, bluetooth och Wifi kopplingar. Molntjänsterna är ofta kopplade till Amazon (AWS). Vi utvecklar även appar på Xamarin med molntjänster från Azure, samt Native appar för App Store och Google Play.

Exempel på kunder som vi har utvecklat appar för i React Native är Datscha, ett företag som gör värdering och analys av kommersiella fastigheter; Fortum Charge & Drive som utvecklar tjänster för elbilsägare; Fortum Smart Living, satsar på det smarta hemmet; Dometic, fokuserar på produkter för det mobila livet såsom uppkopplade kylskåp och husbilar; NeoZeo, en marknadsplats för biogas; MyDreamNow, kopplar samman arbetssökande med personer i arbetslivet med liknande bakgrund och förutsättningar och Schoolsoft som är ett svenskt webbaserat system för skoladministration.

Vi har gärna en nära dialog och samarbete med kund under hela projektlivscykeln för att nå bästa möjliga resultat. Kontakta oss nedan för att veta mer eller boka in ett möte!

Vill du diskutera
ett projekt?

Discuss a project with ayond
+46 72 - 507 33 33